петък, 4 януари 2013 г.

New Year's Resolutions

Здравейте, момичета!

Честита 2013-та година! Бъдете здрави и щастливи!

От няколко години в началото на януари си поставям няколко цели или просто си пожелавам нещо, което да постигна през следващите месеци. Равносметката от миналата година сочи, че тази практика при мен е доста успешна. Най-близките ми приятелки, които са надничали в чантата ми, знаят, че винаги имам тефтерче (и никак не обичам да ми го отварят). В него записвам няколко точки, които са моите цели, желания или обещания. През различен период (седмици/месец) записвам дали следвам желанията си, какво да подобря, какво да не правя. Ето и част от списъка ми за 2013 година:

  1. Да очаквам с нетърпение поне един ден от всеки месец - може да бъде рожден ден или друг празник; пътуване; среща с приятелка, която не съм виждала от много време (Кам, февруари е твой) или друго. Очакването на някое събитие ме кара да мисля за него, а това ме прави щастлива.
  2. Да продължавам да пия много вода - това беше една от целите ми за миналата година. От 2 чаши вода дневно започнах да пия между 1,5 и 2 литра. Положителният ефект е безспорен. Голям успех за мен беше и ограничаването на газирани напитки. Вече рядко се случва да пия кола (която преди обожавах).
  3. Да правя много снимки - в това отношение съм като снимкова енциклопедия. 1/3 от паметта на компютъра ми е заета от снимки, записани са и на дискове (защото не искам да ги изгубя), а любимите кадри изкарвам на хартия. От много време албумите не ми достигат.
  4. Да бъда щастлива и благодарна за това, което имам - здраве, любов, приятели... Това са неща, които не всеки оценява. Или ги оценява, когато ги изгуби. Имам късмета да имам най-добрите приятелки, които са като част от мен и вярвам, че винаги ще е така; родители, които са ме подкрепяли във всичко; сестричка, без която не мога да си представя живота си; и едно специално момче, в чиито очи виждам света. 
Това е само част от списъка ми. Останалото ще го запазя в тайна :) Тефтерът за тази година е от  Jumbo:

А вие имате ли списък с обещания за 2013? Споделете в коментарите или на стената във Facebook. :)

До скоро!
Криси

6 коментара :

  1. И аз съм така с водата. О обожавах кола. А сега пия на 2-3 месеца кола. Иначе и списък си правя всяка година. Най-важното за тази година ми е да започна да се храня здравословно и да спортувам всеки ден.

    ОтговорИзтриване
  2. Момиче, явно аз нямам воля.Не мога да откажа газираните напитки :( Вие как успявате?
    Публикацията е много мила и положителна.Пожелавам ти една много успешна година във всяко отношение :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :)

      Когато започнах да пия повече вода просто вече не ми се пиеха газирани напитки. Ако си жадна, налей си чаша вода. По този начин жаждата ще бъде утолена не от газирани мехурчета.
      Естествено не се получи изведнъж. Но малко по малко се свиква. Вече рядко пия и сокове, защото не се доверявам на надписа "натурални".
      Дано и при теб да помогне! Успех :)

      Изтриване
    2. Btw, точно в момента ти чета поста и буквално се наливам с поредна чаша вода - иском или не - това е. Без вода, каквото и да си мажем по лицето - все ще изглежда зле. Водата е основата на красотата (това го добавям с тъга на лицето, хич не обичам да пия вода).

      Изтриване
    3. Аз вече мога да кажа, че обичам водата.

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...