събота, 26 януари 2013 г.

UD NAKED Palette

       Здравейте, момичета!

       Днешния пост всъщност е доста закъснял. Исках да го публикувам още в края на декември, но всичките ми опити да направя подходящи снимки се оказваха катастрофални. Е, вече имам прилични кадри и реших, че е време да ги покажа.
       В края на септември в есенния ми wishlist споменах, че палитрата NAKED на UD е сред продуктите, които много биха ме зарадвали. Тогава изобщо не предполагах, че ми предстои да я получа като подарък за Коледа. Подари ми я по-малката ми сестричка. Когато надникнах и видях кутийката, се развълнувах толкова много! Вили, много МНОГО ти благодаря, че ме направи така щастлива!
Urban Decay NAKED (Original)
       Опаковката е много стилна - кафяв велур, много приятен на допир, с надпис NAKED в златисто. Затваря се с магнити. Усеща се доста стабилна. От вътрешната страна на капачето има огледало. Палитрата съдържа 12 цвята неутрални сенки - по-светли, по-тъмни, матови, с блестящи частици. От всеки цвят има по 1,3g продукт. Всички са много силно пигментирани и издържливи. Позволяват многобройни комбинации помежду си, но изглеждат чудесно използвани и единично. Нанасят се много приятно. Преливат се лесно.
       Харесвам всички, но любимите ми нюанси са Sin и Toasted. Използвам Buck, за да прибавя дълбочина в сгъвката, а понякога и за веждите си. Virgin стои много нежно под веждите и във вътрешния ъгъл на окото.
Urban Decay NAKED Original
       Към палитрата получих четка за сенки и UD Primer Potion. Използвам четката, за да нанеса сенките, а след нея преливам с друга чиста четка. UDPP е една от най-хвалените основи (или бази - ако знаете разликата, коментирайте по-долу) и определено има защо - усеща се лека като коприна на клепача, изравнява тена, задържа сенките, докато не реша да ги почистя. Опаковката е много сладурска. Съдържа 3,7ml продукт. Използвам я, когато правя по-силен грим, за да съм сигурна, че всичко ще изглежда както искам дори след няколко часа.
       Цената наистина е по-висока отколкото би ми се искало, но смятам, че си заслужава напълно. Мисля, че цветовете са подходящи за (почти) всички момичета. Палитрата предлага решения за всеки ден. Кои са вашите любими цветове?

До скоро!
Криси

9 коментара :

  1. Имаш страхотна сестра :)))))) Аз отскоро съм влюбена в UD! Чакам да пристигне Deluxe палитрата, която си поръчах и веднага след това ще поръчам и другите, които искам :)
    Да си я ползваш със здраве :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! Наистина ми е страхотна сестричката! При това дори не подозирах каква изненада ми подготвя, изобщо не се издаде :D
      Очаквам отзивите ти за Deluxe и за Glossybox :))))

      Изтриване
  2. Честито за придобивката!Това е новата ми мечта :)) Много е хубава и много я искам!:))

    ОтговорИзтриване
  3. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  4. Ох, честито, наистина изглежда супер. Една приятелка я има и наскоро даже тествах палитрата. Проблемът при мен е, че кожата ми е много бяла, очите са ми сиво-сини... и някак кафевите сенки не са за мен... Така ми се струва поне, но по същото време като се сетя, че ми предстои пътуване и като се сетя за онези Сефори, в които има всичко............ :D Сигурна съм, че ме разбираш :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. До скоро и аз не се възприемах с неутрални цветове - и аз имам светла кожа, светли очи. Но преоткрих и тези цветове :)
      Мъничко ти завиждам за предстоящото пътуване :)

      Изтриване
  5. Отговори
    1. Моята е от Сефора (София). Можеш да поръчаш и по интернет (например от feelunique, доставят до България).

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...