понеделник, 18 февруари 2013 г.

Bilka подхранваща маска за коса

      Здравейте, момичета!

      Днес ще ви споделя моите впечатления от подхранващата маска за коса на Bilka. Преди да започна искам да благодаря на Мария от WomanBerry, благодарение на която се сдобих с няколко продукта на марката, сред които и тази маска. Ревюто ми е доста закъсняло, но по-добре късно... Едно от любимите ми качества на всички продукти на Bilka е техният аромат. Винаги ми напомня за чистота и свежест.
Bilka Подхранваща маска за коса
      Подхранващата маска на Bilka използвам от няколко месеца. Вече почти съм достигнала дъното ѝ. Опаковката е кутийка, подобна на крем за лице. Затваря се плътно и спокойно можете да пътувате с нея без опасност от разтичане. Предлага се на цена около 5 лв. Количеството продукт, което получавате, е 200мл.
      Маската е с бледо жълт цвят. Консистенцията ѝ е лека, течна, кремообразна. Има слаб приятен аромат на нещо, което не мога да определя съвсем точно - просто ми мирише свежо. Според указанията на опаковката, е необходимо да се нанася на измита и подсушена коса и да се остави за 5-8 минути да подейства. На мен ми е малко непрактично да си подсушавам косата и няколко минути по-късно да се къпя отново. Затова след като измия косата си я "изцеждам", за да остане възможно по-малко количество вода и нанасям маската. Оставям я да подейства няколко минути и я измивам. Използвам я веднъж в седмицата.
      Резултатите, които производителят обещава, са здрав скалп; блестяща коса; укрепен, заздравен косъм; ускорен растеж. Не бих казала, че растежът на косата ми се е ускорил. Не мога да преценя дали косата ми е по-здрава. Това, което със сигурност забелязвам като ефект върху моята коса, е блясъкът. След като съм ползвала маската косата ми е лъскава и мека, много приятна на допир. Ароматът не е траен. Когато използвам по-ароматизирани шампоани, ароматът на маската е недоловим. Мекотата обаче е осезаема до няколко дни след като съм измила косата си. Когато използвам маската, не нанасям балсам. Въпреки това косата се разресва лесно. Смятам, че цената е напълно оправдана за качествата на продукта.
      Вие използвали ли сте тази или друга маска на Bilka? Доволни ли сте? Кои са любимите ви продукти на Bilka?

До скоро!
Криси

2 коментара :

  1. В момента използвам същата маска, но на мен не ми идва достатъчно хидратираща. Явно косата ми е доста увредена :( Другата седмица съм на фризьор и смятам да я скъся с 15-тина сантиметра, след което пак ще пробвам маската.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Само да знаеш колко страшно ми звучат 15-тина сантиметра. Косата ми расте много бавно и ходенето на фризьор при мен се състои в подстригване на крайчетата (2-3 см). Всеки допълнителен сантиметър за мен означава, че косата ми е скъсена драстично (макар че за околните не е видимо).
      Щом си достатъчно смела за подстригването - действай! Със сигурност скъсяването ще съживи косата ти :)

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...