четвъртък, 14 февруари 2013 г.

Любими български блогове за красота

      Здравейте, момичета!

      Списъкът с българските блогове за красота се разраства с много бързи темпове и открих, че доста съм изостанала с добавянето на новите линкове в моя списък. Това е причината да реша да ви представя списък с тези, в които чета всяка публикувана статия и очаквам с нетърпение следващата. Най-отдолу ще намерите линк към актуализиран списък с всички български блогърки, които пишат за красота.
Мислех да направя топ 3, но се оказа, че е много трудно да отделя само три блога. И топ 5 не беше достатъчно обширен. Ето кои са любимите ми блогове:
      Блогът на Жени беше първият български блог, който започнах да следя. Когато го намерих, изчетох всички публикации за отрицателно време. Беше нещо като любов от пръв поглед. Мога да кажа, че няма публикация, която да не съм чела :)
      Започнах да чета блога на Ели, след като видях един от първите ѝ клипове в YouTube. Тя беше първата българка с клипове за красота и ме спечели още от началото. Всичко, което показва, изглежда направено много професионално. Плюс това има и много добри идеи. Качеството на клиповете ѝ се подобрява и си личи колко много усилия влага в това.
      Блога на Милена също открих след като попаднах на YouTube-канала ѝ. Винаги е много позитивна и усмихната. Много е забавна. Всичко около нея изглежда толкова цветно и ме зарежда с много положителни емоции. Харесвам всичките ѝ клипове и няма клип, който да съм пропуснала.
      Не си спомням как точно попаднах на блога на Мария, но ме грабна това, че от публикациите ѝ се усеща колко цветна натура е тя. Дори мога да си представя как пише с усмивка всеки следващ ред. Редовно се отбивам и в нейното ъгълче виртуално пространство.
      Блогът на Мери чета от сравнително най-малко време, но определено искам да я включа в този списък. Тя също качва клипове в YouTube и е много чаровна. Ако още не сте попадали на нейния блог (или YouTube канал), поправете грешката си.
      В блоговете на Силва и Хриси има големи красоти, които са далеч от моите възможности за гримиране. Това не ми пречи с удоволствие да надничам там, за да се порадвам на прекрасните гримове, които създават.
      Блогът на Ради също е неизчерпаем източник на красиви идеи, като е посветен (предимно) на идеи за маникюр. Всички декорации на Ради са изпипани, с фини детайли и са толкова нежни. В страницата ѝ във Facebook ще откриете и фото-уроци как да направите сами част от декорациите.

      Това са само една малка част от всички български блогове за красота. Списъкът, който My Happy Pond създаде и актуализира редовно, можете да намерите тук:
Български блогове за красота


      Реших, че празникът на любовта е най-подходящият ден да ви споделя кои са блоговете, които обичам да чета. Следя и много други, но тези са моите фаворити. Кои са вашите любими български блогове за красота? Ако имате подобна публикация, можете да оставите линк в коментарите. 

До скоро!
Криси

10 коментара :

  1. Много мило! Благодаря! Изобщо не очаквах да видя и своя блог в тоята класация! Радвам се, че ти харесва! Креативен пост! Дерзай, твоя блог също е много хубав и интересен!

    ОтговорИзтриване
  2. Oоо, Криси <3 Благодаря безкрайно!!! Оценката ти за мен и за блога ми, ме накара да се изчервя :))) Аз също не пропускам твоя публикация и твоят блог е сред първите, които отварям всеки ден <3

    ОтговорИзтриване
  3. Аууу много благодаря <3 изобщо не очаквах да се видя тук ^^ И аз от скоро следя твоя блог и също много ми харесва :3

    ОтговорИзтриване
  4. Много ти благодаря, че си ме споменала :) Желая ти много успехи и нови читатели!

    ОтговорИзтриване
  5. Здравейте, ще се радваме да добавите и нашия фирмен блог за красота във Вашия списък, за което Ви благодарим предварително! Ето линк към блога: http://blog.parfimo.bg/

    ОтговорИзтриване
  6. Здравейте ще се радвам да добавите и моя блог към Вашия списък: http://parfimo.blog.bg/
    Благодаря предварително

    ОтговорИзтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...