събота, 2 февруари 2013 г.

Enzo.bg: AirStocking

       Здравейте, момичета!

       За първи път попаднах на името на този продукт, докато разглеждах enzo.bg и останах много объркана какво точно представлява. В сайта пише чорапи или чорапогащи в спрей. Любопитството в мен надделя и реших да потърся малко повече информация за AirStocking из интернет. Ако и на вас ви е любопитно... (Прочетете още) 
       AirStocking представлява фон дьо тен за тяло под формата на спрей, който видимо изглежда като чорапогащи, като ви спестява неудобството от усукване и притеснението от скъсване или закачане. За да го използвате, е необходимо просто да напръскате краката си с него. Това ще покрие кожата ви с бежов плътен слой, който ще прикрие разширени вени, белези, стрии, синини и други малки несъвършенства. Кожата трябва да изглежда гладка и с равномерен цвят. Във формулата на спрея са включени различни съставки, които трябва да направят кожата на краката мека и хидратирана.
       Вземайки предвид цветовете, в които се предлага този спрей, се препоръчва да се използва от жени с по-светъл цвят на кожата. Според информацията, на която попаднах, продуктът изглежда добре в съчетание с всички дрехи. Докато е все още влажен е възможно дрехите и мебелите, до които се допрете, да се зацапат. За това е необходимо да се изчака между една и три минути, докато спреят изсъхне и попие в кожата. След това време вероятността част от продуктa да се пренесе по дрехите е минимална. Когато изсъхне, спреят става водоустойчив. Това означава, че дори през лятото при високи температури няма опасност от разтичане и замърсяване на дрехите и мебелите. Air Stocking осигурява SPF 25, което никак не е за пренебрегване.
       Количеството, което получавате е 60 или 120 грама, в зависимост от това, каква опаковка сте си избрали. Една опаковка от 120 грама би трябвало да е достатъчна за до 25 нанасяния. Цените започват от 21,90 лв (за опаковка от 56,7 грама) и достигат до 67,90 лв (за опаковка от 120 грама). 
       Използвали ли сте нещо подобно? Какви са вашите впечатления?

До скоро!
Криси

*Статията е рекламна. Снимките са от enzo.bg.

2 коментара :

  1. Интересна идея.. Но веднага си представих неравномерното покритие, мацаницата наоколо при нанасянето, а изобщо не искам да си помислям как се сваля, предвид че е водоустойчив. Такава цена не бих платила за продукт с толкова рискове. В крайна сметка проблеми с нормален чорапогащник съм имала всичко на всичко 2-3 пъти, а и винаги мога да метна един резервен в чантата :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Когато имам официално събитие и аз си нося резервен чорапогащник (или дълги чорапи). Не съм ползвала нищо подобно до сега. Цената на мен също ми се вижда по-солена :D Но пък ми беше много любопитно какво представлява в действителност.
      Някой ден може да са по-приложими от чорапите, които ползваме днес :)

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...