неделя, 10 февруари 2013 г.

Enzo.bg: Wishlist Продукти за коса

      Здравейте, момичета!

      Днес ще ви покажа кои са продуктите, които съм си набелязала за поръчка от enzo.bg. Всички са предназначени за грижа за косата. Ще се радвам да споделите в коментарите вашите мнения за тях или какво бихте си поръчали вие (или вече сте поръчвали) от сайта.


Tangle Teezer Compact Styler
      За Tangle Teezer научих от Жени. След това потърсих и други мнения и много момичета казват, че след като са попаднали на този продукт са се отказали от всички други четки. Аз боядисвам косата си от почти 5 години. Това е причината краищата ми да са доста сухи понякога, заради което се заплитат. Положението не е много трагично, но определено не е приятно. Интересно ми е дали наистина е толкова магическа тази четка. Избрах си цвета от снимката по-горе (макар да не си падам много по животинските принтове) и се надявам скоро да мога да изпробвам чудото на Tangle Teezer.

Macadamia Natural Oil Care
      Продуктите на Macadamia за коса нямат нужда от никакво обяснение. До сега не съм ползвала нищо друго на марката, но отново съм попадала само на положителни мнения. Надявам се и аз да остана доволна.

L´Oréal Professionnel Série Expert Volume Expand
      В enzo.bg можете на намерите продукти от серията на L´Oréal Professionnel. Това, което аз си избрах е спрей за обем. Ако имате предложения за други добри продукти от серията за професионална грижа за коса, с удоволствие бих ги приела. Интересуват ме продукти за обем и подсилващи растежа на косата.

Kérastase Resistance
      Това е последният продукт за коса, който си харесах. Представлява ампули за слаба и изтощена коса на Kérastase. Една ампула е 15ml, което за моята коса (която е с дължина до рамото и е по-скоро тънка) означава около 2 използвания.

      Използвали ли сте някой от изброените продукти? Доволни ли сте? Поръчвали ли сте нещо друго от enzo.bg? 

До скоро!
Криси

*Статията е рекламна. Снимките са от enzo.bg.

2 коментара :

  1. Здравей, страхотна wishlist-a! Четката на Tangle Teezer е и в моята листа с желани продукти. :)
    Поздрави, Настя ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нямам търпение да се сдобия поне с част от тези неща :)

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...