неделя, 10 февруари 2013 г.

Golden Rose Sexy Black Mascara and Kajal Stick

      Здравейте, момичета!

      Тази седмица за мен поне мина изключително бързо. Почти не я усетих. Още миналата седмица получих два продукта на Golden Rose - Sexy Black Mascara и Kajal Stick (благодарение на съдействието на Снежи) и все не намирах време да направя снимки. Най-накрая и това се случи. Предполагам сте прочели мненията и на други момичета за тези два продукта.


      Това, което прикова погледа ми, когато отворих пакетчето, беше спиралата. Опаковката изглежда много изискано. Гърбът на тубичката е украсен с велурени цветя и детайли, които наподобяват дантела. На допир също е много приятна. Четката на тази спирала също не е много обичайна. В основата си е с много къси реснички, а към върха те стават по-дълги и образуват сфера.
      Спиралата е с гъста консистенция. Цветът е наситено черен. Благодарение на нестандартната форма на четката с лекота достигам и по-късите си миглички във вътрешния ъгъл на окото. За мен нанасянето беше лесно още от първия път. Разделя миглите ми чудесно. Придава обем и дължина. Носила съм я над 12 часа без да се рони и размазва. Изглежда малко по-драматично, така че смятам, че е по-подходяща за вечерен грим. Отстраняването ѝ е лесно и не се налага усилено търкане на нежната кожа на клепачите. Определено бих я закупила, когато ми свърши!
      Вторият продукт, който получих, е каял моливът на Golden Rose. Кутийката на молива също е много красива. Затваря се много плътно и здраво. Първите няколко пъти дори ми беше малко трудно да я отворя. Този тип моливи не се подострят. За да запази формата си, е необходимо да го нанасяте като го държите под ъгъл. Цветът на молива също е наситено черен. Подходящ е за опушен грим. Може да се използва и като очна линия. Няколко дни го носих нанесен вместо очна линия. На горния клепач започва да се размазва в края на окото след 3-4 часа. Във водната линия не ми издържа повече от час. Не успях да се спогодя на 100% с този продукт. Мисля, че най-доброто му приложение е за основа на грим или за създаване на ефект за опушени очи.
      Използвали ли сте спиралата или молива? Какви са вашите впечатления от тях? Кои са любимите ви продукти на Golden Rose?

До скоро!
Криси

* Продуктите ми бяха изпратени за проба.

2 коментара :

  1. Много готини колажчета...Би ли ми казала с коя програма ги правиш?Е естествено и статийката ти ми хареса много..:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :)
      Ползвам Photo Shop и един сайт - http://www.picmonkey.com/ :)
      Ако имаш въпроси, съм на среща :)

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...