вторник, 5 февруари 2013 г.

Melly заздравител за нокти

Здравейте, момичета!

Ако следите блога ми, вече сте видяли в статията ми за любими продукти заздравителя на Melly. Тогава ви обещах по-подробна информация. Това е най-добрият заздравител, който някога съм използвала. Съчетава всичко, което искам от този вид продукти, при това на страхотна цена.
Фирмата произвежда няколко различни варианта на заздравители - за неравности по ноктите, за меки нокти, за чупливи. Това са тези, които съм виждала, може да има и други. Любимият ми е за ускорен растеж.
Бутилчицата съдържа 13ml продукт. Цената е около 2-3лв. Четката е "сресана", няма стърчащи косъмчета. Цветът е блед тюркоаз, но нанесен на ноктите е напълно прозрачен. Изсъхва много бързо - докато лакирам ноктите на дясната ръка, тези на лявата вече са сухи.
Усещам ефекта от този заздравител още на първата седмица употреба. Ноктите стават осезаемо по-здрави и някак "стегнати", не се чупят. Моите нокти растат много бавно. Когато използвам Melly, определено има разлика в растежа им.
Този заздравител има един голям недостатък - не се предлага на много места. Затова всеки път, когато го намеря в някое от по-малките магазинчета, го купувам. Рядко съм виждала да се предлагат няколко вида на едно и също място. Не знам защо не зареждат по-големи количества. Предвид резултатите, не разбирам защо няма търсене за този продукт.
Ползвали ли сте някой от заздравителите на Melly? Доволни ли сте? Кои са вашите любими заздравители?

Melly произвеждат и лакове за нокти. Ползвала съм само от мини опаковките им и не останах много впечатлена. Нужни бяха три слоя, за да съм доволна от покривността на лака. 

До скоро!
Криси

2 коментара :

  1. Здравей :)
    От къде си намерила това лакче на тази марка? За първи път го виждам, но останах заинтригувана, моите заздравители не са ми достатъчно... заздравяващи :D
    Лек ден/нощ :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не съм ги виждала в никоя от веригите за козметика. Само по квартални магазинчета. На някои места като попитам за заздравител на Melly ме гледат все едно съм си го измислила. :D
      Този си го купих от Димитровград. Дано успееш да си го намериш!

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...