неделя, 31 март 2013 г.

Spring 2013 Любими лакове

       Здравейте, момичета!

       Вече с нетърпение очаквам да настъпят малко по-пролетни температури и по-приветливо слънчице. Прибрах зимните си дрехи, подготвени за следващата зима, а на по-достъпно място подредих дрешки от леки материи, в светли цветове. Дори изкарах две-три блузки с къс ръкав, но времето не иска да ми позволи да ги облека. Реших, че това запролетяване в гардероба ми е добър повод да ви покажа кои са любимите ми лакове за този период от годината.
       Любимите ми пролетни лакове са:


       Показалецът ми е лакиран с Golden Rose Rich Color 07. Купих си този лак миналото лято и честно казано не съм го използвала много пъти. Четката ми е много удобна, но съхне една идея по-бавно от другите ми лакове. Цветът е страхотен и смятам да го вкарам в употреба съвсем скоро.
       На средния съм с Flormar 372. Това е цветът, с който можете да ме видите най-често напоследък. Тази наситеност постигнах с три слоя. От две нанасяния лакът стои блед и полупрозрачен. Харесва ми, защото ми позволява да правя различни декорации, може да се съчетае с много цветове. Ако някое ъгълче се обели и нямам време да го оправя, не е много голяма беда.
       Безименият ми пръст е с Flormar 424. Много ми харесва този цвят. Иска ми се да беше една идея по-светъл, но и това ме устройва. Носи ми много пролетно настроение. Харесва ми да го нося в съчетание с Flormar 372 - мисля, че се допълват много добре.
       Последният лак е Just U 04. Може би вече сте го виждали тук или тук. Поставен на целите ми нокти не издържа много време, но използван в декорация е чудесен. Цветът ми напомня за светлосиньо небе и топло време. 
       Кои са вашите любими лакове? Можете да оставите линк към публикация или снимка в коментарите. 

До скоро!
Криси

2 коментара :

  1. Много хубави цветове! Аз цяла зима бях на тази вълна. Любимите ми лакове са на Pastel, а любимият ми маникюр е този: http://icemagi.blogspot.com/2012/09/notd.html

    ОтговорИзтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...