четвъртък, 13 юни 2013 г.

Manhattan Candy Rockers сенки и червило

       Здравейте, момичета!

       В днешната публикация ще ви споделя моето мнение за два продукта на Manhattan - Candy Rockers Intense Effect Duo Eyeshadows и Candy Rockers Glossy Lipstick. Получих ги преди около месец, придружени с две мострички, които ще видите в някоя от следващите публикации. Вече ви споменах за нововъзникналата ми страст към червилата. Това бе първото нещо, което видях надниквайки в пакетчето. За съжаление част от възторга ми се изпари бързо, защото след като отворих червилото се оказа, че от горещината се е разтопило. В допълнение сенките бяха напукани. Разбира се, няма нищо непоправимо.
Manhattan Candy Rockers Intense Effect Duo Eyeshadows / Candy Rockers Glossy Lipstick
       Обожавам опаковките и на двете - много са приятни на допир и са много издържливи, което научих по не много приятен начин. Целувките по червилото го правят много момичешко - достатъчно красиво е, за да пожелаеш да го имаш просто да стои на тоалетката ти.
Manhattan Candy Rockers Glossy Lipstick 1 Take me
       Цветът, който имам, е прекрасен нюд с розов подтон. Номерът е 1 Take Me. За мен е идеален за ежедневен грим, без да е твърде натрапчив. Формулата е кремообразна, което предполага, че не се задържа за дълго на устните. Ако не ям нищо, се налага да го нанеса отново след 2-3 часа. Освен цвета, червилото осигурява и блясък на устните. Цената, на която се предлага в момента, е 5,90лв.
Manhattan Candy Rockers Glossy Lipstick 1 Take me
       След като червилото се е разтопило, част от продукта е попаднал в капачката. В някоя от следващите публикации ще ви покажа как да се справите с подобен проблем :)
       Когато извадих кутийката на сенките от пакета, видях, че продуктът е напукан. За да не се разпрашват ги притиснах силно с кърпичка и смятам, че това е достатъчно - в момента са напълно използваеми, все едно нищо не им се е случвало. Опаковката е много стабилна и не беше пропуснала нито една прашинка от сенките отвън. Затваря се плътно и е невъзможно да се отвори без да искате.
Manhattan Candy Rockers Intense Effect Duo Eyeshadows  Wild Night
       Цветът, който имам аз, е Wild Night. Това е комбинация между черно с множество блестящи частици и светло сиво с металически блясък. Сенките са печени. Могат да се нанасят както със сух апликатор или четка, така и с навлажнен. Това осигурява разлика в интензивността на цвета. Нанесени със суха четка при мен издържат около 4 часа без никаква разлика, а с навлажнена - докато не ги отстраня. Цената, на която можете да ги закупите, е 11.80лв.
Manhattan Candy Rockers Intense Effect Duo Eyeshadows Wild Night
       Можете да намерите червилото в още три цвята, а сенките - в още 7.
       Ползвали ли сте някой от тези продукти? Кои са любимите ви продукти на Manhattan?

До скоро!
Криси

* Продуктите са ми изпратени за проба.

5 коментара :

  1. И аз така с червилата! Грам не носех, а сега толкова ми се носят, че не мога да си намеря място :D тези сенки изглеждат оста добре и страшно пигментирани! Добре че се зарекох да спра с купуването на сенки, че иначе щях да се метна и на тях :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Преди малко се сдобих с още едничкоо :)
      Сенките, нанесени с навлажнена четка, наистина са много добре пигментирани :) Ще ги покажа и в някай грим, когато имам време да направя снимки :)

      Изтриване
    2. Чаааакам гримче :))))

      Изтриване
  2. Opakovkata e mnogo sladka cvetut sushto mi haresva obache tova koeto si pisala za napukvaneto za goreshtinata me kara da se zamislq dalida si vzema vse pak idva lqto i temperaturite samo mogat da se povishavat
    http://makeupbyjoanna909.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Сенките са напукани от удар според мен, не от горещината :)

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...