неделя, 6 октомври 2013 г.

Любими за септември

       Здравейте, момичета!

       Макар и малко закъсняващо, днес ще ви покажа любимите си продукти за септември. Почти не съм използвала декоративна козметика последните няколко седмици, затова такива продукти не присъстват в днешния пост. За сметка на това промених част от рутината си за поддържане на чиста кожа и ще споделя новостите с вас.

Любими за септември
Bioderma, Macadamia, Бочко
       Използвах Nourishing Leave-In Cream от Macadamia вече няколко месеца и бях доволна от резултатите. Нанесен само по върховете на косата я прави мека и лесна за разресване. От Pinks Beauty Box Септември получих Healing Oil Treatment и бързо го вкарах в употреба. За най-добър ефект се препоръчва използването на двата продукта заедно. Стриктно следвам съвета като смесвам по малко количество от всеки от тях и нанасям от половината на дължината на косата си до върховете. Ефектът е видим още от първата употреба. Косата ми не е била по-мека и бляскава от много време. Усещам я подхранена. Този тандем прикрива успешно факта, че спешно се нуждая от среща с фризьорката ми. 

Macadamia Healing Oil Treatment
Macadamia Nourishing Leave-In Cream
       Използвам продукти на Bioderma и съм с много добри впечатления. След като имах възможността да пробвам мицеларната вода за чувствителна кожа, установих, че тя е по-подходящата за моето лице в сравнение с тази за мазна кожа. Sensibio H2O е по-нежна, а и се отрази добре на няколко зачервени петънца от пъпчици, които имах. От известно време насам бях в търсене на околоочен крем и консултантката в аптеката ми препоръча Sensibio Eye Contour Gel. Справя се с подпухването и някак изглажда кожата около очите ми.

Bioderma Sensibio Eye Contour Gel
Bioderma Sensibio H2O
       Последният продукт, който ще ви покажа, е от български производител. Продуктите на Бочко предизвикват все по-голям интерес в мен. След шампоана и мокрите кърпички, без които не оставам, се спрях на бебешкия хидратиращ крем със зехтин и пшеничен зародиш. Използвам го вместо лосион за тяло и съм впечатлена от действието му върху моята кожа. Консистенцията му е по-гъста отколкото очаквах, но въпреки това се разнася с лекота. Попива бързо и не оставя мазно усещане. Прави кожата мека, гладка и хидратирана. 

Бочко хидратиращ бебешки крем
       А кои са вашите любими продукти за изминалия месец? Ползвали ли сте някой от моите любимци? Какви са вашите впечатления? Ще се радвам да споделите в коментарите или във Facebook.

До скоро!
Криси

6 коментара :

  1. Розовата мицеларна вода я пробвах от кутията на Пинкс и съм очарована от нея. Имам и зелената, но не може да се разберем. На Бочко използвам кремчето не съм го ползвала, но използвам това за кожни раздразнения и съм много доволна.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз съм доволна и от зелената, но тази е по-подходяща за мен.
      Хвърлила съм око на зимното кремче за ръце на Бочко :)

      Изтриване
  2. Аз съм единствения човек на света, който смята че водата на биодерма не е нищо особено..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дълго време и аз отказвах да повярвам, че е толкова чудна, колкото я описваха всички. Но бързо се превърна в един от продуктите, без които не искам да оставам.

      Изтриване
  3. На същото мнение съм за мицеларните води и продуктите на Макадамия. Бях се решила до купувам нови неща за косата, но с макадамия от първото ползване я чуства по-жива, бляскава... прекрасна <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Интересно ми е да видя дали след по-продължителна употреба маслото ще продължава да ми харесва толкова много. За сега съм на мнение, че с удоволствие бих закупила по-голяма опаковка :)

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...