вторник, 29 октомври 2013 г.

Pinks Beauty Box Октомври

       Здравейте, момичета!

       Този месец бях една от първите, които получиха кутиите си. Куриерът ми се обади още в девет часа, че вече е на адреса за доставка! За съжаление продуктите, които бяха включени в последната Pinks Beauty Box, определено не ме развълнуваха както тези от миналите месеци. Отново получихме продукти на Bioderma, отново получихме шампоан и балсам, отново получихме продукти за по-зряла кожа, отново получихме няколко аромата. Въпреки това, смятам, че екипът се вслушва в желанието на потребителите. Наличието на декоративна козметика този месец го доказва.

Pinks Beauty Box
Октомври
       Заглавието този път е "Като звезда". За мен това носи асоциация за блясък. Позитивните ми очаквания, породени от впечатленията ми от миналите месеци, не бяха оправдани до край. Определено това не е любимата ми кутия, но това не би ме отказало от абонамента.

Pinks Beauty Box
Октомври
       Предварително беше обявено, че в кутията ще присъства пълноразмерен продукт на Wet 'n Wild. Аз получих безцветен гланц, на който първоначално много се зарадвах. За съжаление той вече си търси нов притежател, защото ароматът му ме ужасява.

Wet 'n Wild
Mega Plump гланц за устни
       Този месец Bioderma присъстват с два продукта. Мостричката на Atoderm Creme ще изпробвам с удоволствие. Продуктът не съдържа парабени и парфюми и е предназначен за суха и много суха кожа. Душ-гелът също е за суха и много суха кожа. Вече го изпробвах няколко пъти и мога да кажа, че дори след първото измиване оставя много приятно усещане върху кожата. Въпреки това, не бих платила цената за пълноразмерен продукт.

Bioderma Atoderm Creme
Bioderma Atoderm Gel Douche
       Наличието на мини паста за зъби за мен е изненадващо и донякъде странно. Това не е типът козметика, която очаквам да получа. Въпреки това искам да отбележа, че обещанието от страна на Arm&Hammer за искрящо бяла усмивка определено ме спечели.

Arm&Hammer Advance White
Toothpaste
       Флуидът Oleo-Relax на Kerastase ще използвам с удоволствие. Предназначен е за изглаждане и укротяване на косата. Получих 15ml от продукта, разпределени в три сашета, които съм споделяла как никак не ми се нравят.

Kerastase Oleo-Relax
флуид
       Продуктите на Vichy, които са включени в кутията този месец, се разпространяват безплатно в аптечната мрежа в страната. Добавяйки към това и факта, че са предназначени за зряла кожа, ги превръщат в най-неатрактивната за мен част от кутията.

Vichy
       Ароматите този месец са на B.U. и Bourjois. Получих също шампоан и балсам на Matrix. Приятна изненада за мен бе и малкото шоколадче, включено по случай рождения ден на френските авиолинии.

Pinks Beauty Box
Октомври
       И... това е. Нито един то продуктите не ми грабна вниманието на пръв поглед. Ясно е, че няма как всеки месец да е по-силен от предишния. Радвам се на наличието на декоративна козметика. Има голям напредък и с проблема със забавените доставки. Все още услугата е прохождаща и има какво още да се желае. Очаквам следващата кутия с интерес.
       Вие абонирахте ли се за следващите месеци? Кой е любимият ви продукт от тази кутия?

До скоро!
Криси

2 коментара :

  1. O, Криси, аз се отказах да пускам пост, защото си получих толкова късно кутията, а то имало и други ентусиасти...
    Гланца абсолютно всички казват, че мирише ужасно и нз как ще му намериш нов притежател :)
    (аз имам лак)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Късметлийска си с лака :)
      Аз си получих кутията на време, но така и не успях да оформя снимки и текст :D Макар и закъсняло - това е моето мнение за кутията този месец :D

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...