понеделник, 25 ноември 2013 г.

Christmas: Wishlist

       Здравейте, момичета!

       Остава още един месец до Коледа. Това е един от любимите ми периоди в годината. Обожавам подготовката за празниците, украсата, пазаруването за близките, опаковането на подаръците, всички вкуснотии... Всичко! В тази връзка в блога ми ще имате възможността да проследите серията от коледни публикации, които се надявам да заредят и вас с празнично настроение.
       Ако скоро сте преглеждали моя Wishlist (до който можете да достигнете лесно и от менюто горе), може би сте забелязали няколко допълнения. Реших днес да ги обединя под общ знаменател - моите желания за Коледа. Тази публикация може да ви даде идеи за коледни подаръци за близките или за вашите писма, адресирани до Дядо Коледа.

Christmas Wishlist
       На първата позиция горе е разположен бронзърът на Physicians Formula от серията Sexy Booster. Предлага се в два нюанса, като по-подходящият за мен е светлият. Вече имам руж от серията Happy Booster и съм много доволна от него. А и видът на продуктите е толкова неустоим :)
       Четката на MAC не е сред новите допълнения, но пък е едно от най-големите ми желания от целия списък. Номерът е 217 и със сигурност някой ден ще я ползвам с голяяямо удоволствие.
       Миналата година за Коледа получих UD Naked Palette от сестра ми. Това определено се превърна в любимата ми част от цялата ми грим-колекция. Този месец в продажба излиза новата палитра неутрални сенки на марката, но аз бих предпочела да си поиграя с предшественика ѝ - Naked Basics.
       Първите два продукта на долния ред са Revlon Lip Butter. Разполагам с три цвята, от които съм много доволна, и с удоволствие бих приютила и други. Следващите, които съм набелязала, са Cherry Tart и Sweet Tart.
       Имам мини опаковка от топ лака Seche Vite. В началото не бях впечатлена от блясъка, но колкото повече го ползвам, повече се привързвам към него. Харесва ми и фактът, че са му достатъчни секунди, за да втвърди току-що нанесения лак и няма опасност от размазване. Определено бих си купила и голяма опаковка.
       Последният продукт от списъка ми е лак на OPI. Цветът е Solitaire и беше нашумял много сред лакоманиячките преди време. Трудно ми е да оправдая цената му и това е единствената причина да не съм го поръчала до сега. Смятам, че това е най-подходящото време за този цвят и с удоволствие бих приветствала идеи за реплики на лака :)
       Какви са вашите желания за коледни подаръци? Избрали ли сте подаръците, които ще подарявате на близките си? Ако имате публикация на тази тема, можете да оставите линк в коментарите - ще я прочета с удоволствие! :)

До скоро!
Криси

8 коментара :

  1. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Моите желания винаги са един милион :дд Сега съм на вълната да си самодаря много Шанелени продукти за Коледа :)
      Хубав списък! Добре, че ми припомни за лакчето имам го и аз също смятам, че за сега е удачен ;)

      Изтриване
    2. Сподели и твоя списък :)
      Може да си "открадна" и аз от твоите желания :))))

      Изтриване
    3. Ще си го споделя може би другата седмица във фейсбук стеаницата на блога ;) Веднага ше те уведомя. Тъкмо се лакирах с лакчето :))

      Изтриване
  2. Страхотен ти е коледния уишлист <3 И си скромна, аз сигурно ще изпиша 5 страници хахахаха
    Само да ти подшушна - да потърсиш 217ката в buyincoins ;) Аз си взех страхотна реплика за ... 0,95$ :)))))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И сори за двойния комент, ама да си пусна коледния списък в твоя блог, че ти си била добро момиче тази година и 100% Дядо Коледа ще мине оттук, та ако може и моето списъче да погледне :))))))

      http://www.pinterest.com/womanberry/christmass-wishes/

      Изтриване
    2. Съветът за четката - приет! :) Но това няма да ме откаже и от една оригинална :)))
      Исках да съм финансово реалистична в желанията си, затова съм така скромна :)
      Веднага отивам да ти проверявам списъка и да те последвам в Pinterest, макар да съм много нередовна там :)

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...