неделя, 6 април 2014 г.

Любими за март

       Здравейте, момичета!

       Макар с малко закъснение, днес ще ви покажа кои бяха най-използваните ми продукти през март. Месецът беше успешен и доста натоварен за мен, а плановете ми за април са още повече - три пътувания, работни ангажименти и всички други изненади, които ме очакват, са добре дошли!

Любими за март


       Първата порция любимци, която ще ви покажа, са продуктите, които ми помагаха в борбата с несъвършенствата по кожата. Маската на Freeman получих от една от моите приятелки през януари и още от първите опити с нея кожата ми се повлия много добре. Използвам я веднъж седмично. За лентичките за нос на Victoria Beauty съм писала и преди. Използвам и тези на Purederm. За мен действието им е сходно.

Freeman Purederm Victoria Beauty
       Sebium Global от Bioderma определено се превърна в неотменна част от рутината ми. Има лек приятен аромат, съвсем нежна консистенция, оставя кожата ми мека и приятна на допир. Миналия месец се похвалих в Instagram с една от новите си придобивки - сета с минита на Nuxe. Кремът за ръце е моят фаворит и вече почти приключих с него. Вероятно ще се сдобия с пълноразмерния продукт. 

Bioderma Sebium Global
Nuxe Hand and nail cream
       Сетът за вежди на Catrice е част от ежедневния ми грим. Съдържа два тона на кафявото и чрез смесването им смятам, че продуктът може да бъде подходящ за почти всички дами. Коректорът на L'Oreal купих по препоръка на една от приятелките ми и изобщо не съжалявам. Идеален е за прикриване на кръговете под очите. Лакът на Flormar в цвят 424  според мен е перфектен за пролетта или лятото. Последният продукт е моливът за очи на Avon.

Catrice Avon L'Oreal Flormar
       Получих Glimmerstick Diamonds на Avon като подарък от мама в началото на март. Цветът е Sugar Plum и представлява топло лилаво с множество блестящи частици (предимно в розово). Нанася се с лекота, няма нужда от подостряне и е достатъчно издържлив - как да не влезе в списъка с любимци за месеца?

Avon
Glimmerstick Diamonds Sugar Plum
       А кои продукти използвахте вие през март? Имаме ли общи любимци? Ще се радвам да прочета коментарите ви!

До скоро!
Криси

5 коментара :

  1. Кремчето на Bioderma има наистина поразителен ефект, а лака на Flormar ми е любим <3

    ОтговорИзтриване
  2. Тези маски на Freeman ги мисля от сто години и все не се решавам. Тази зелената е като скръб, нали? Точно такава ми трябва и май ще си я купя. А кремчето на биодерма леко ли е като консистенция, защото бих го ползвала като дневен крем и ми е нужен някой, който попива бързо и не омазнява. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Кремчето на Bioderma е леко. Моята кожа е комбинирана - попива ми бързо и не се усеща след нанасяне никакъв филм.
      Маската на Freeman не е като скраб, а е от "калните" маски. Има гъста консистенция. След като се нанесе е необходимо да изчакаш няколко минути да изсъхне. Ако не греша, оранжевата опаковка с кайсия е скраба на Freeman :)

      Изтриване
  3. Кремчето определено е най-добрата инвестиция за кожата ми, която съм правила в последно време, а в комбинация с измиващия гел от същата серия направиха чудеса :) Лакът покривен ли е, че съм му хвърлила око, но на по-светлия нюанс ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На мен гелът ми е прекалено силен за ежедневна употреба, затова го използвам няколко пъти в седмицата.
      Лакът оставя плътен цвят след два тънки слоя. Аз го използвам предимно за декорации, защото не мога да възприема целите си нокти само в този цвят.
      Ако по-светлият нюанс, за който се колебаеш, е от серията Light Summer, е добре да имаш предвид, че всички цветове са много бледи и непокривни.

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...