четвъртък, 29 май 2014 г.

Pinks Beauty Box Май + Swatches

       Здравейте, момичета!

       Заради извънредната кутия на Pinks с бебешки продукти, доставката на редовната кутия беше отложена за края на месеца. Заглавието този път е Слънчеви целувки и отново няма нищо общо със съдържанието. Ако ви е интересно да видите какво открих в моята кутия, продължете надолу:

Pinks Beauty Box
Май
       Първият продукт, които видях след като отворих капака, беше кремът за ръце с борово масло и витамин F на Дева. В брошурката липсва информация за него. За мен не представлява никакъв интерес. На снимката можете да видите също по две сашета от регенериращия крем на Bioten, слънцезащитния крем на Carroten, BB крема на Bodi Beauty за мазна и още две за суха кожа. Последното саше е на нощния крем за тяло с водорасли на Guam. В кутията ми имаше и апликатор за сенки на Inglot. Предварително обявеният продукт този месец е минералният пигмент на Bellapierre. Моят е в цвят SP043 Whesek и представлява сиво с прекрасен металически отблясък.

Bellapierre Shimmer Powder SP043 Whesek
Pinks Beauty Box
       Вие имате ли абонамент за кутиите на Pinks? Какъв цвят пигмент получихте от кутията този месец? Какво е мнението ви за съдържанието? Ще се радвам да прочета вашите коментари.

До скоро!
Криси

7 коментара :

  1. Цвета на пигмента, който ти се е паднар е хубав. Другото не струва за мен :(

    ОтговорИзтриване
  2. И аз това си мислех, че съдържанието е леко бедно, аз не си поръчвам по тази причина кутията :) пигментът е чудесен, дано останеш доволна

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Цветът определено ми хареса и това е единственият повод да не съм крайно разочарована. Скоро изтича абонаментът ми и вероятно няма да го подновя :)

      Изтриване
  3. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  4. Na men mi se padna rozoviqt izobshto ne mi haresva.Probvah i BB krema stana na kir po liceto mi, a da ne govorim kolko mazno stoi.Obshto vzeto vs osven pigmenta moga da si go vzema bezplatno ot aptekata ili ot kozmetichniq magazin.Az za razlika ot teb sum kraino razocharovana.:(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Съжалявам, че цветът не ти е допаднал. Можеш да го използваш не само за сенки - например за нокти или за устни. Дано така да му намериш приложение. :)

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...