неделя, 1 юни 2014 г.

Любими за май

       Здравейте, момичета!

       В началото на месеца както всеки път ще ви покажа кои са продуктите, които най-често използвах напоследък. Последните ми любимци са предназначени предимно за устни както си личи и от снимката по-долу. Малко повече информация и снимки как изглеждат нанесени продуктите можете да видите след прекъсването:

Любими през май
Икаров Flormar Perfect Maybelline Moda L'Oreal
       Скоро след като се сдобих с кокосовото масло на Икаров то се превърна в любима част от рутината ми. Използвам го за тяло (особено за лактите си), за връхчетата на косата, за ръцете си. Не съм забравила, че обещах пост за всички масла, които използвам - очаквайте го скоро :)
       Топ лакът, който използвам сега, е Quick Dry Extra Shine на Flormar. Харесвам блясъкът след него, а и действително изсушава ноктите една идея по-бързо. Лакът до него е S108 на Perfect. Можете да го видите нанесен тук и тук. Златистата самозалепваща лента за маникюр също използвах няколко пъти, за да разнообразя декорациите на ноктите си.
       Със сенките на Moda се сдобих в началото на месеца. Харесва ми колко мазно се нанасят на клепача. Върху основа издържат по цял ден. Коректорът на L'Oreal използвам под очите си. Не се събира във фините линийки, прелива се лесно. Глосът на Maybelline съм показвала и преди. На устните придава само блясък, без цвят.

Moda L'Oreal Maybelline
       Ако е необходимо да кажа кой е най-любимият ми продукт за изминалия месец, без колебание ще избера червилото Deluxe Shine Gloss Stylo на Flormar. Цветът е D33. Нанесен на устните може да им придаде само лек нюанс, а ако бъде поставен втори слой - да се постигне цветът, който виждате на снимката по-долу. Второто червило е на Maybelline, а цветът е 140 Intense Pink.

Flormar Deluxe Shine Gloss Stylo D33
Maybelline Color Sensational 140 Intense Pink
Moda I-Shine Eyeshadow 314
       Това са моите любими продукти за месец май. А кои използвахте вие най-често? Имаме ли общи любимци? Кои са вашите любими продукти за устни?

До скоро!
Криси

1 коментар :

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...