четвъртък, 26 юни 2014 г.

Нови продукти (Real Techniques, EcoTools, Bioderma и още!)

       Здравейте, момичета!

       През юни отново пазарувах. Също така получих и пратка с няколко красотички, които бях поръчала на моята приятелка, която живее в щатите. И неусетно се оказа, че имам много продукти за показване в публикацията с нови покупки. Определено съм наблегнала на четките за грим и ще се огранича в следваща подобна покупка, за да не се затрупам с четки, които не използвам. Без да увъртам повече, ето какви са последните ми козметични придобивки:

Bioderma Essence Nivea Seche Brooklin Perfect Golden Rose
The Balm Bourjois EcoTools Sigma Impala Real Techniques
       И трите продукта на Bioderma закупих, защото съм изразходвала предишната си опаковка. Те са част от козметиката, която използвам в ежедневната си грижа за кожата. Уцелих намаление от 15% на всички продукти на марката и си тръгнах от аптеката с голяма усмивка и пълна торбичка.

Bioderma Sensibio H2O Sebium Global Sensibio Eye
Нови продукти
       В началото на месеца в Lilly имаше неустоимо намаление на чъбитата на Bourjois. Избрах си само един цвят - Peach on the Beach. Въпреки че исках да запазя формата му до снимките за този пост, вече ясно си личи, че много си го харесвам.

Bourjois Color Boost Peach on the Beach
       За спиралата на Essence бях прочела положителни ревюта в няколко български блога и реших да ѝ дам шанс. Все още се опитвам да се нагодя към голямата четка. Ще споделя и моето мнение след известно време употреба.

Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara
       Попаднах на промо-събитие на Nivea, на което получих мостри на душ-крема на марката, измиващия гел за лице и други. Възползвах се от намалението, което предлагаха, и си купих две стик-балсамчета за устни на цената на едно. При покупка на още един продукт ме очакваше подарък изненада и се спрях на нашумялото масло за устни с ванилия и макадамия. Подаръкът ми е двойно огледалце.

Nivea Lip Butter Lip Balm
       Лаковите ми придобивки този месец са малко повече от обикновено. Тъмночервеният лак е на Golden Rose от серията Rich Color, а номерът му е 45. Много бързо и трите заздравителя, които имах, се сгъстиха. Това беше повод да си потърся нов. Спрях се на Nano Ceramic Hardener на Impala. Грабнах и топ лака от същата серия, като пропуснах факта, че към мен по същото време пътуваше Seche Vite Dry Fast Top Coat. Бледорозовият лак е на Brooklin и е предназначен за френски маникюр. Лилавият лак е на Perfect и е с номер S25. Напоследък се сдобих с доста лакове на марката - изглежда изместиха любимите ми Flormar от челната им позиция.

Golden Rose Impala Seche Vite Brooklin Perfect
       Бронзиращата пудра Bahama Mama на The Balm очаквах с нетърпение. Вече имах възможността да я вкарам в употреба и съм убедена, че ще бъде част от любимите ми продукти дълго време за напред. След като натрупам пълни впечатления, ще се отчета и в блога :)

The Balm Bahama Mama
       От ebay си поръчах двойничка на прочутата 217 na MAC. За цената си от един долар тази четка определено оправдава всички очаквания, които имах. Понякога дори ми е прекалено мекичка. С поръчката от приятелката ми пристигна най-желаната ми до сега четка - E25 на Sigma. Все още не съм я използвала, но на допир много ми харесва. 

Sigma E25/"217"
       Към колекцията си от четки добавих два комплекта на EcoTools. И двата сета пристигнаха с калъфчета, в които могат да се съхраняват четките. Мини кабукито моментално се настани удобно сред козметиката и в сърцето ми.

EcoTools Brush Sets
       За финал на днешната публикация остана комплектът The Core на Real Techniques. Сета с четки за очен грим имам от миналата година и съм много доволна от него. Четките не промениха формата си и не са загубили от косъмчетата си, въпреки ежедневната употреба на някои от тях. Надявам се и този сет да ми влиза често в употреба. 

Real Techniques The Core
       Надявам се дългата публикация да ви е била интересна. Ще се радвам в коментарите да споделите вашите впечатления, ако притежавате някой от изброените продукти. А кои са вашите последни козметични придобивки? Кои са любимите ви четки на достъпни цени? 

До скоро!
Криси

10 коментара :

  1. Четките на Real Techniques са страхотни, използвам ги от две седмици и още не мога да им се нарадвам. Много ще ти харесат според мен, само мъничката не й намирам приложение, но скоро ще измисля, тъй като за коректор не бих я използвала :) Всичките ти покупки са супер и много изкушаващи :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз не бих използвала малката за коректор. Вече я приложих в друго направление - за нанасяне на кремообразни сенки (пробвах я с Color Tattoo и се справя чудесно).
      Радвам се, че продуктите са ти харесали :)

      Изтриване
  2. Чудесни покупки :) да си ползваш всичко със здраве :)) само хубави гримове да правиш :)

    ОтговорИзтриване
  3. Наистина богата реколта:)
    Честити!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотни придобивки, Криси :) Със здраве си ги ползвай <3

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотни нови придобивки ! Дано да си доволна от всичко :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...