неделя, 10 април 2016 г.

Маникюр: Маргаритки

       Здравейте, момичета!

       Цветовете, които асоциирам с пролетта са свежи, светли, пастелни. Точно такива лакове са сред предпочитаните ми през цялата година, а не само за този период. Маникюрът ми днес е в пълна хармония с пролетната обстановка и нямам търпение да ви го споделя. Декорацията се получава лесно и бързо. За да го пресъздадете, ще имате нужда от тънка четка. Инструмент за точки ще ви бъде от полза, но не е задължителен.

Маникюр Маргаритки
       Избрах да съчетая люляково лилаво като основен цвят на някои нокти с нежна декорация от маргаритки за акцент на безимените и средните. Цветята направих като нарисувах първо белите листенца с тънка четка, а след това в центъра поставих жълта точка за тичинките. Запечатах всичко с топ лак и воала! - пролетният маникюр е готов.


       Първо нанесох от магическото 8-в-1 чудо на Eveline. На пръстите с декорация използвах за основа Golden Rose Color Expert с номер 04. Белите листенца нарисувах с Flormar 370. Жълтият лак е с номер 44 и няма как да бъде объркан на щандовете на Golden Rose. Лилавото, което използвах за ноктите без цветя, е на Sally Hansen. Цветът е 270 Lacey Lilac. Запечатах всичко с Insta-Dri на Sally Hansen.

Маникюр Маргаритки
       Харесва ли ви тази декорация? Бихте ли носили подобен закачлив маникюр? А кои са най-често използваните ви лакове по това време на годината? Споделете в коментарите. 

До скоро!
Криси

* Лаковете на Sally Hansen получих за проба от Parfimo.bg, сайт за маркови парфюми и козметика. 

4 коментара :

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...