сряда, 8 юни 2016 г.

Любими сериали

       Здравейте, момичета!

       Знаете колко много обичам да правя списъци. Друго, което обичам, е вечер преди заспиване да гледам сериали. Действа ми много релаксиращо да си пусна по някой епизод и да проследя интересна развръзка или просто да се посмея с любими герои. Днес реших да направя кратка класация на най-гледаните си сериали. От тях мога да изгледам епизодите и по няколко пъти и пак да са ми интересни. Без да ги подреждам по важност (защото ми се струва невъзможно да ги разпределя) ви представям моите любими TV-забавления:

Любими сериали
  • Game of Thrones - определено е най-актуалният в момента. Следя го от времето, когато бяха излезли два сезона. Бързо си наваксах и от тогава очаквам всеки следващ епизод с нетърпение. Д. прочете книгите и понякога го подпитвам за спойлери, въпреки факта, че не цялото действие следва стриктно това в книгите. 
  • Vikings - сериалът проследява приключенията на Рагнар и до известна степен се осланя и на исторически факти. Първата му съпруга Лагерта ми е голяма любимка. Сюжетът е интересен и вече ми омръзна да чакам новия епизод. 
  • The Big Bang Theory - теорията гледам от години. Първите сезони бяха значително по-силни, но все още го харесвам. Надявам се да не провлачат сценария излишно и ако нямат добри идеи да направят добър финал на сериала. 
  • Two and a Half Men - за мен този сериал завърши малко преди оттеглянето на Чарли Шийн. Епизодите от първите сезони обаче гледам и сега с удоволствие. Любими са ми репликите на Бърта, която винаги стреля право в целта. 
  • Desperate Housewives - следях го докато бях в университета и работех в (почти винаги празната) зала с компютри. Сериалът предлага известна доза черен хумор, интриги и приятна гледка към привидно подредената Уистерия Лейн.
  • Friends - без капчица колебание това е най-любимият ми сериал. Обожавам героите, историята, шегите, обстановката... Всичко! Не знам колко пъти съм го гледала, но бих го изгледала отново и отново и не би ми омръзнал.
       Имаме ли общи любимци? А кои сериали гледате вие?

До скоро!
Криси

2 коментара :

  1. Ох, Игра на тронове😍 Мисля това лято да изгледам Викингите. Когато даваха Отчаяни съпруги не ми беше интересен, но ще изгледам няколко епизода.
    Аз имам прекалено много фаворити, може да пиша за тях в блога когато имам повече свободно време.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ще ми е интересно да прочета и за твоите любимци :)

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...