четвъртък, 30 юни 2016 г.

Маникюр: Пясък и блясък

       Здравейте, момичета!

       От скоро в навигационната лента по-горе има няколко нови бутона. Чрез тях лесно можете да намерите стари публикации на различни теми. Един от любимите ми раздели е този с идеи за маникюр. Днес ви представям още една. Маникюрът ми е съчетание между няколко различни ефекта - пясъчен, гланц, глитър,

Маникюр Пясък и блясък
       Рядко използвам различен лак за всеки от ноктите си. Реших да комбинирам лакове с различен завършек и в различни цветове. Резултатът е летен и много бляскав. На показалеца нанесох два слоя от белия пясъчен Perfect Sand с номер S81. В шишенцето изглежда сякаш има перлен блясък, но нанесен на ноктите изсъхва почти матов. На ноктите на средния и безимения нанесох Golden Rose Color Expert с номер 71, като на средния повторих с него, а на безимения добавих два пласта от Golden Rose Jolly Jewels с номер 103. На кутрето нанесох един слой Golden Rose Rich Color с номер 22, последван от два тънки пласта Golden Rose Holiday 72. Запечатах с топ лак само средния и безимения, за да не развалям пясъчния ефект.

Маникюр Пясък и блясък
       Заради кръглата форма на ноктите ми напоследък лакът при мен издържа значително по-дълго. Имам чувството, че са започнали да растат по-бързо и ми е по-лесно да ги поддържам с тази форма. Въпреки това ми липсва скосената форма и може би съвсем скоро ще ги скъся и оформя в обичайния им вид.
       А вие с каква форма предпочитате маникюра си? Бихте ли носили комбинация от различни лакове на всеки нокът? А кои са любимите ви цветови комбинации? Ще се радвам да прочета мненията ви в коментарите.

До скоро!
Криси

4 коментара :

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...