събота, 26 ноември 2016 г.

Маникюр: Студен блясък

       Здравейте, момичета!

       Падането на температурите ме накара да посегна към по-студени нюанси лакове. Маникюрът ми тази седмица е съчетание между четири различни цвята. През лятото ви показах комбинация между пясък и глитър в топъл вариант, а сега е време и за зимния вариант на този маникюр.

Маникюр Студен блясък
       Отново избрах четири лака. На кутрето използвах белия пясъчен лак на Perfect с номер S81. На безимения нанесох Golden Rose Rich Color в цвят 120. Най-бляскавият лак е на Impala с номер 3 Snow. И преди съм показвала маникюр с последните два лака - можете да го видите тук. На показалеца нанесох Golden Rose Rich Color 20. Завърших всичко с топ лак, като пропуснах кутрето, за да не разваля пясъчния ефект.

Маникюр Студен блясък
       За вас сезонът има ли значение при избора на цвят за маникюр? Аз често нося летни лакове през зимата и обратното, но понякога ми се иска да съм в синхрон с времето. С наближаването на коледните празници червените нюанси ме привличат най-много и скоро ще ви покажа маникюр в тази гама.

До скоро!
Криси


6 коментара :

  1. Прекрасен маникюр! Перфектен избор на цветове! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотен маникюр наистина, много ми харесва разнообразието от завършеци <3 А лакът, който е на безимения ти пръст, със сигурност щес и купя.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И на мен много ми допада. Може да пробвам някой път и с матов топ лак за част от цветовете.
      Лакът на безимения се съчетава много лесно и с други цветове. Стои много готино и самостоятелно нанесен. Няма да съжаляваш :)

      Изтриване
  3. Разкош! И формата на ноктите, и подбора на цветове....покажи ни и нещо коледно вече. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Иве! И аз харесвам тази форма, но често "губя" някое ъгълче и вместо да скъсявам всички нокти, предпочитам да ги заобля. А и има разнообразие така :)
      Нещо коледно идва съъъвсеем скоро :)

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...