вторник, 2 юли 2013 г.

Любими за юни

       Здравейте, момичета!

       В една от публикациите в началото на юни споделих, че планирах доста неща за месеца. Щастлива съм да се похваля, че всичко ми се сбъдна дори по-приятно от плануваното! Началото на лято 2013 за мен беше като ударна доза положителни емоции. Надявам се това прекрасно лятно настроение да се задържи до есента :) А дори и след това! Имам намерение през юли също да пътувам доста. Още в края на тази седмица отивам на море. Нямам търпение вече да е събота хаха
       Публикацията днес е за любимите ми продукти през изминалия месец. Някои от тях имам от повече време, други са почти нови. Ако ви е интересно да прочетете по няколко думи за всеки от продуктите, (прочетете още...):
Любими за юни
       Новата ми страст към червилата се отразява и на любимците ми. Толкова е лесно да промениш цялата си визия само с добавяне на красив наситен цвят на устните, че не мога да си представя да изключа червилата от разкрасителния си режим. Тези, които носих най-много през месеца, са три.
Farmasi True Color Lipstick 03, e.l.f. Flirtatious, Maybelline 140 Intense Pink
       Червилото на Farmasi е от серията True Color и е с номер 03. Цветът е коралов с една идея по-червен подтон, от този на червилото на e.l.f. в цвят Flirtatious. При него надделява розовия нюанс. Червилото на Maybelline е с номер 140 Intense Pink. То се вписва най-лесно в ежедневния ми грим. Представлява светъл нюд с розов подтон. През този месец получих доста комплименти за грима си. Смятам, че повечето от тях се дължат именно на тези три продукта.
e.l.f. Blush and Bronzing Powder St. Lucia
       Друг продукт, на който не обръщах достатъчно внимание до скоро, е ружът. Харесвам ружове. Харесва ми как ми стоят. Причината да ги пренебрегвам е, че никога не съм убедена дали не съм прекалила с цвета. В предишна публикация ви показах продуктите, които поръчах от e.l.f. Сред тях беше и сета от руж и бронзираща пудра. Този месец преоткрих прекрасния прасковен цвят от лявата страна. За съжаление (въпреки че това е най-светлия нюанс) бронзиращата страна ми е прекалено тъмна. Надявам се след като събера малко слънчеви лъчи, да мога да се порадвам и на нейния ефект. Кутийката е много стабилна и е идеална за пътуване.
       След много усилия от моя страна, успях да открия лакове от хвалената серия на Golden Rose Selective. Сдобих се с два цвята. За съжаление не ме впечатлиха особено. Може и да се дължи на предварително възникналата ми любов към други два лака.
Perfect Gel 511, Perfect Gel 513
       Любовта ми към гел лаковете на Perfect продължава да се засилва. Доволна съм от трайността им; от ефекта, който създават върху ноктите ми; от времето, за което изсъхват. Как изглежда тъмния лак пет дни след нанасянето можете да видите в NOTD Perfect Gel Look. Скоро ще кача повече снимки и на светлия лак. През юни буквално изтривах лака от ноктите си и се лакирах със същия (с едно-две разнообразявания с друг цвят).
       Последният ми козметичен любимец за изминалия месец беше Beauty Box на Pinks. Стартът им беше значително по-успешен от този на Pretty Box. Това се дължи със сигурност на цената, на която са заложили. Надявам се за напред да включват повече продукти в мини размер и по-малко в сашета. За сега им оставам вярна и очаквам с нетърпение следващата кутия. Не съм правила снимки на съдържанието на моята кутия. Ако поради някаква причина не сте разбрали какво е имало вътре, една бърза Google-консултация ще ви информира напълно ;) Поръчките за следващата кутия ще се приемат тук.
Pinks Beauty Box
       Кои бяха вашите любими козметични продукти за юни? Какво ползвахте най-често? Ползвали ли сте някой от изброените продукти? Ще поръчате ли кутията на Pinks за юли? Оставете коментар тук или във Facebook - с радост ще ви отговоря :)

До скоро!
Криси       

2 коментара :

  1. Много добър подбор!
    видях, че в уиш-листа имаш прозрачната пудра на елф - не знам какво очакваш от нея, но матирането не е сред характеристиките й

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за коментара :)
      Имам комбинирана кожа (нормална с мазна Т-зона). Положението при мен не е съвсем трагично - надявам се пудрата да се справи с матирането. Една от основните причини да е в wishlista ми бяха положителните коментари, на които попаднах за нея. Любопитно ми е как се справя и с порите. Както и да е, вече я поръчах и очаквам скоро да е в ръцете ми :) Ще споделя как се отразява на моето лице.

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...