сряда, 11 декември 2013 г.

Christmas: 10 любими празнични лака

       Здравейте, момичета!

       Не е нужно да ми предстоят десетки коледни и новогодишни партита, за да украся ноктите си с нещо по-празнично. Достатъчна ми е малко муза, настроение (с което съм заредена на 100% напоследък) и няколко блестящи лака. Разгледах скромната си колекция с лакове и избрах десетте най-подходящи според мен за това време на годината.

Christmas: TOP 10 лакове
        Условно мога да ги разделя в две категории - червени и други. Свързвам червения цвят с Коледа и няма как тези лакове да не присъстват в класацията. Показвала съм всеки от тях и преди в блога.

Perfect Catherine Arley Flormar Manhattan
       В предишен пост ви представих комбинацията между лаковете на Perfect. Много ми харесва как стоят заедно и вероятно това ще бъде маникюрът, който ще си направя за Коледа тази година.

Perfect Gel Look Nail Polish
Perfect
       Бляскавият лак на Catherine Arley е с номер 724. Тук е нанесен върху бял цвят, а тук - върху червен. Следващият е Flormar 405. Харесва ми колко хубав блясък оставя - понякога го оставям без топ дори. Последният е Manhattan Redtastic.

Catherine Arley Flormar Manhattan
       В категория Други съм включила пет бляскави и много красиви цвята. 

Flormar Manhattan Catherine Arley Just U
       Първите два лака са холограмни. Catherine Arley е с номер 676. Холограмните му частици са съвсем мънички и стоят много нежно. Номерът на лака на Flormar е 392. Блясъкът и холо-ефектът са много по-силни в сравнение с другия лак.

Flormar Catherine Arley
       На последната снимка са Manhattan Golden Honey, Golden Rose Jolly Jewels 101 и Just U с номер 49. Първият ще покажа съвсем скоро как стои самостоятелно на ноктите ми, а другите два много обичам да съчетавам с френски маникюр.

Manhattan Golden Rose Jolly Jewels Just U
       Това са моите предложения за празнични лакове. Имате ли някой от тях? Кои са вашите любими цветове за този период от годината? Ще се радвам да прочета предложенията ви в коментарите! :)

До скоро!
Криси

2 коментара :

  1. Червените лакове са страхотнии <3 , от всички имам холограмния на Flormar.Иначе съм фен на Cathernie Arley и пясъчните Perfect!:))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. През останалото време на годината, рядко посягам към червените си лакове, но сега привличат вниманието ми :)

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...