понеделник, 22 юни 2015 г.

Нови продукти и първи впечатления

       Здравейте, момичета!

       В днешния пост ще ви покажа част от последните си козметични придобивки. Снимките направих още миналата седмица, но нямах време да подготвя текста. За сметка на това вече съм използвала всички продукти поне по няколко пъти и мога да споделя и първите си впечатления с вас.

Нови продукти
Batiste Victoria's Secret Golden Rose Rimmel Flormar
       Лосионът на Victoria's Secret беше част от изненадите, които моите приятелки ми бяха приготвили за моминското парти. Използвала съм и други лосиони на марката и съм доволна. Омекотява кожата, а ароматът, който остава след всяка употреба, е силен и траен. За съжаление лосионите на Victoria's Secret не хидратират достатъчно. Гел-олиото на Johnson's си купувам за първи път. Обикновено купувам бебешкото олио, но този път реших да разнообразя. Използвам го след епилация - успокоява кожата и намалява появата на червени точки. Предимството на гела пред течното олио е консистенцията му - малко по-гъсто е и не се разтича толкова лесно. Усещането след нанасяне е съвсем идентично.

Victoria's Secret Johnson's 
       След като видях, че в Lilly са заредили от всеизвестните сухи шампоани на Batiste, не успях да устоя на изкушението и си купих флоралния вариант. Успява да се справи с омазняването на косата ми, но не съм го използвала достатъчно, за да съм сигурна дали ще се превърне в мой любимец. За четката на Tangle Teezer вече ви споделих своето мнение.

Batiste Tangle Teezer
       В последната публикация на тема празни опаковки ви показах изразходвания лосион Acne Out. Харесвам влиянието му при моята кожа - използвам го локално върху появилата се пъпчица по няколко пъти на ден. Помага за бързото изсъхване и повяхване на "вредителите". Препоръчвам го с две ръце. 

Acne Out
       Към колекцията си с декоративна козметика добавих два нови продукта за устни. На снимката по-долу виждате глоса на Golden Rose с номер 103 и матовия 206 Atomic Rose на Rimmel от серията Apocalips. Въпреки че изглеждат подобни на снимката, в действителност са напълно различни.

Rimmel Apocalips 206 Atomic Rose
Golden Rose 103
       Гланцът на Golden Rose е дискретен неутрален цвят и оставя стъклен финиш върху устните. Трайността му не е много голяма - при мен след около 2 часа няма следа от продукта. Червилото на Rimmel е с матов завършек. На устните се усеща нежно като кадифе. Издържа няколко часа, но за съжаление се изтрива много неравномерно.

Rimmel Apocalips 206 Atomic Rose
Golden Rose 103
       Както всеки път, последната доза нови продукти съдържа последните ми лакови завоевания. Днес ще ви покажа три нови лака. Първият е Flormar от серията Genius Glitter с номер GG06 и представлява силно блестящ холограмен лак с безброй различни по големина частици. Другите два са на Golden Rose от серията Color Expert. Номер 22 можете да видите в този пост. Номер 04 е идеален за френски маникюр.

Flormar GG06 Golden Rose Color Expert 22 и 04
       Това са последните ми козметични покупки. А кои са вашите? Споделете в коментарите :)

До скоро!
Криси

1 коментар :

  1. Страхотни нещица! :) Май само аз все още не съм изпробвала сухият шампоан на Batiste, но мисля много скоро да го направя.. :33

    ОтговорИзтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...