вторник, 31 декември 2013 г.

Моят декември 2013

       Здравейте, момичета!

       В последния ден на месеца ми се иска да споделя с вас няколко мига от моето ежедневие. В началото на декември се включих в Instagram-предизвикателството на Полина. Признавам, че пропуснах някой-друг ден, но мисля, че бях сравнително редовна. За мен декември винаги минава по-бързо отколкото ми се иска и общо взето почти не усещам кога се изнизват дните му. Ето какво остана запечатано тази година:



       Ако искате да ме последвате в Instagram - KristinaK7

       Какво споделих? Проблеми с кожата; незабравима вечер с колежката след работа; един от най-милите ми спомени от преди години с любимите момичета; коледно настроение по Главната; опаковане на подаръци; Baileys; среща с най-любимото човече на света; изненада от Bioderma; трапезата на Бъдни вечер; подаръците под елхата на Коледа...
       Какво остана несподелено? Със сигурност едни от най-сгряващите сърцето моменти останаха несподелени. Има мигове, в които просто не ти идва на ум да щракнеш :) Коледното събиране с моите момичета; вечерята на Бъдни вечер само с мама, тати и сестра ми; коледното парти с най-близките приятели; обилният коледен обяд с моя любим при неговите родители и вечеря при моите... И вероятно пропускам нещо :)
       Какво да си пожелаем? Искам да пожелая на всички вас, на всички, които обичам, и на себе си да бъдем здрави и щастливи! Какво повече му трябва да човек?

Весело посрещане на 2014 година
и до скоро!
Криси

4 коментара :

  1. Много хубав пост! Весело посрещане на 2014-та! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Маги!
      Надявам се и ти да си изкарала весело последната вечер от 2013 :)

      Изтриване
  2. Чудесен пост! Всичко показано мнооогооо ми хареса!
    http://thingamyjic.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...