събота, 7 декември 2013 г.

Christmas TAG: Winter 2013

       Здравейте, момичета!

       Определено съм от хората, които предпочитат лятото, но се старая да се фокусирам върху позитивните страни на студените месеци, за да ги прекарам по-приятно. Без съмнение любимото ми занимание през зимата е подготовката за коледните празници. Това е причината да не устоя на изкушението да се включа в I ♥ Christmas Tag, който видях в блога на Бери :). В края на публикацията ще намерите линкове към момичетата, които предизвиквам да се включат с техните отговори.


  1. Коя е любимата ти коледна напитка? Млечните напитки на Uncle Charly.
  2. Кой е любимият ти коледен аромат? Свързвам аромата на мандаринки, портокали или горещ шоколад с Коледа. 
    Uncle Charly
    Карамел
  3. Имате ли коледни традиции? Да. Със семейството ми празнуваме Бъдни вечер и Коледа традиционно. Събираме се около трапезата. Винаги има големи вкуснотии :) Вечерята на Бъдни вечер е тиха и спокойна, а обядът на Коледа винаги е обилен и още по-вкусен! С приятелките ми също имаме традиция: от 8-9 години си организираме Таен Дядо Коледа. В някой от празничните дни се събираме, разменяме си подаръците, похапваме баница с късмети... 
  4. Какво искаш да ти донесе Дядо Коледа тази година? Щастие :)
  5. Строила ли си къщичка от канелено-джинджифилови курабийки? Не съм. Но пък с удоволствие бих. 
  6. На кого най-много искаш да подариш подарък? На сестра ми. Все още не съм решила с какво точно да я изненадам, но тя е човекът, който искам да зарадвам най-много :)
  7. Коя е любимата ти коледна песен? В последно време най-често слушам коледния албум на Michael Bublé. Една от любимите ми песни е It's Beginning To Look A Lot Like Christmas, a телефонът ми звъни с друга много любима - Holly Jolly Christmas.
  8. Кой е най-странният подарък, който си получавала за Коледа? Не си спомням да съм получавала странни подаръци за Коледа :)
    Catherine Arley 724
    Flormar 405
  9. Обичаш ли да се обличаш празнично за Коледа или предпочиташ да останеш по пижама? Ще си облека дрехи, с които ми е комфортно у дома. (Е, почти до обяд ще се разхождам вкъщи по пижама)
  10. Кой е любимият ти лак през зимата? Напоследък сменям няколко нюанса на червеното, но любим ми е Flormar 405, особено в съчетание с Catherine Arley 724
  11. Кой е любимият ти продукт за устни през зимата? Най-често посягам към Revlon Lip Butter в цвят Berry Smoothie
    Revlon Lip Butter
    Berry Smoothie
  12. Коя е любимата ти зимна дреха? Ръкавиците ми. И шалове. Не обичам да ми е студено.
  13. Кой е най-често носеният ти аксесоар през зимата? Шаловете. Харесвам и шапките, но с повечето от тях не мога да се възприема :)
  14. Кой е любимият ти коледен филм? Договор за Дядо Коледа оглавява моя Top5 Любими коледни филми.
  15. Коя е любимата ти коледна храна? Всичко. Баница. Мандаринки. Пуканки. Сладкиши... И още! :)
  16. Коя е любимата ти коледна украса тази година? Украса, която си направих сама преди няколко години и от тогава подреждам всяка година по същия начин. Представлява венец от зелен гирлянд, в центъра на който е поставена блестяща звездичка и свещ. (Ще кача снимка във фейсбук)
  17. Какви са плановете ти за коледните празници? Да ги изкарам със семейството и приятелите си :)
       С нетърпение очаквам да прочета и вашите отговори! Ако желаете, можете да ги споделите и в коментарите :) Момичетата, които предизвиквам да се включат в тага, са:
Весела подготовка за празниците
и до скоро!
Криси

5 коментара :

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...