вторник, 13 декември 2016 г.

НСС: Коледен венец

       Здравейте, момичета!

       Любимите ми цветове за коледна украса са традиционните - червено, зелено, златисто. До тази година почти не съм се заглеждала по бялата коледна украса. Не знам какво ме подтикна да разчупя представата си в това отношение, но след като направих белите коледни елхи, исках още нещо в този цвят. Така се появи идеята за бял венец за входната врата. Ако ви е интересно как го направих, продължете надолу:

НСС: Бял коледен венец
       Необходимите материали са само няколко и могат да бъдат променени спрямо това, с което разполагате. Аз използвах кръг от стиропор, бял гирлянд, малки топки и панделки за декорация и сатенена панделка за закачалка. Кръгът можете да замените с тел или картон изрязан в подходяща форма. За декорация можете да подберете и нещо друго. 

НСС: Бял коледен венец
       Първо започнах да усуквам гирлянда около стиропора. В началото го закрепих с тиксо, за да не мърда. Разпределих го равномерно и бях готова за декорация. Моите панделки имат телче, с което да бъдат закрепени.

НСС: Бял коледен венец
       След като ги подредих по венеца преминах към топчетата. Махнах кончетата за закачане на елха, за да не стърчат от венеца. Залепих ги с горещ силикон. Завързах панделката и я промуших през готовия венец, за да мога да го закача на вратата.

НСС: Бял коледен венец
       А вие харесвате ли коледната украса в бяло? Закачате ли венец у дома? Бихте ли изработили сами венец или предпочитате да си купите готов вариант?

Весели празници!
До скоро!
Криси

Няма коментари :

Публикуване на коментар

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...