понеделник, 19 декември 2016 г.

НСС: Етикети за подаръци

      Здравейте, момичета!

      Опаковането на подаръци винаги ми носи много настроение. Тази година реших към подаръците за близките да добавя етикет с името на получателя. За Коледа ще пътуваме и ще трябва да пренесем подаръците до три различни елхи и не искам да рискувам някоя кутия да попадне на грешното място. Днес ще ви покажа как направих етикетите.

Направи си сам: Етикети за подаръци


       Материалите, които използвах, са съвсем малко - филц в няколко цвята (бял, зелен и червен), няколко бели листа, цветен картон (зелен и червен), малки златисти топченца. Необходими са още ножица, перфоратор и лепило (аз използвах силикон).

Направи си сам: Етикети за подаръци
       Първо започнах с изрязване на основната форма на етикета. За целта разчертах формата няколко пъти върху лист хартия. По-късно установих, че картон би бил по-подходящ за целта, тъй като ще стои по-стабилно с декорацията. Аз се спрях на съвсем проста форма за по-семпъл краен вид.
       Върху филца разчертах и изрязах различни коледни мотиви с приблизително еднакви размери. Изрисувах елхички, коледна шапка, венец, ръкавици и снежен човек. Формите са съвсем прости и лесни за пресъздаване, дори и да не сте добри в рисуването. Ако това ви затрудни, със сигурност можете да принтирате шаблони от интернет. От картона изрязах малки формички, върху които да изпиша имената на близките си.

Направи си сам: Етикети за подаръци
       След като подготвих всичко за декорацията на етикетите, преминах към залепянето на отделните части. Върху всеки от белите листи залепих по няколко от топченцата и върху тях залепих готовите форми. Така се създава по-обемен краен вид. Остана само да ги надпиша :)

Направи си сам: Етикети за подаръци
       А вие правили ли сте етикети за подаръци? Бихте ли направили? Сами ли опаковате или предпочитате някой да го направи вместо вас? Споделете в коментарите :)

Весели празници!
До скоро!
Криси

Няма коментари :

Публикуване на коментар

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...