сряда, 7 декември 2016 г.

Планер: Декември

       Здравейте, момичета!

       В началото на ноември ви показах как оформих моя планер за месеца. Днес е време да актуализирам информацията. Декември за мен е Коледа, уют, топлина. Винаги минава много бързо и неусетно. Целият месец витае празнична атмосфера. С удоволствие се отдавам на украсяване, организация, избор на подаръци. Какво избрах да включа в планера си можете да разгледате по-долу.
       Разпределението на месеца е подобно на това от ноември. Този път украсих повече отстрани. В квадратчетата за някои от дните добавям коледна декорация, ако не съм вписала план за деня.

Моят планер
       На следващите страници нарисувах елха с 24 топки и звезда. Идеята ми е да оцветявам по една топка всеки ден до Коледа. Това ще бъде моето обратно броене до празника.

Моят планер
       На следващата страница имам седмично разпределение, което ще видите по-подробно надолу. На дясната част оставих място, където да съставя списък с нещата, които искам да направя през декември.

Моят планер
       Седмичното разпределение този месец е по-различно. За всеки от дните в ляво отбелязвам дата, ден от седмицата, количество изпита вода. След това с малка картинка изобразявам какво е било времето. Останалото място оставям за дневни задачи.

Моят планер
       На следващата страница направих списък с неща за похапване, които да направя преди края на декември. Има място за още идеи, така че приемам предложения за любимите ви вкусотии за този период от годината :)

Моят планер
       Вместо страничка за благодарност реших да направя такава с пожелания за новата година. Нарисувах една по-голяма коледна топка, която оцветих, за да може да изпъква. Самите пожелания ще записвам в по-малките топки и мисля да ги оставя неоцветени.

Моят планер
       Последните две страници за този месец отделих за две от любимите ми дейности. Изпращането на реални картички в плик с марка е леко забравено в днешно време. За мен е удоволствие да напиша писмо и да го изпратя по пощата. Тук ще запиша имената и адресите, които не искам да пропускам. В дясната страна се намира списъкът на Дядо Коледа, където лично той е събрал имената на добри деца, които заслужават подаръци. От мен се очаква да му дам идеи за подаръците :)

Моят планер
       Мислех да включа и списък с коледни филми за гледане. Ако направя такъв, ще включа пост по темата и тук в блога. Ако все пак си търсите филм, с който да повдигнете коледното си настроение, можете да разгледате моите любими коледни филми.

Весели празници!
До скоро!
Криси

Няма коментари :

Публикуване на коментар

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...