неделя, 18 декември 2016 г.

Маникюр: Елха от точки

       Здравейте, момичета!

       До Коледа остават няколко дни и, ако все още не сте си избрали коледен маникюр, се надявам да ви вдъхновя с една бърза и лесна идея. Можете да направите декорацията само на един нокът или на повече. Изглежда много закачливо и празнично. В снимките по-долу можете да проследите как направих маникюра стъпка по стъпка.

Маникюр: Елха от точки
       Харесвам декорациите с точки, защото не се налага да чакам дълго време маникюрът ми да изсъхне. Освен това почти няма шанс да не се получи красив резултат. Днес избрах да започна с прозрачна бледорозова основа (лака на Inglot с номер 166). С гъбичка нанесох "сняг" на края на ноктите (Flormar с номер 370). След това на ноктите, които исках да декорирам, добавих матиращ топ лак, за да може елхата да изпъква повече. Тъмнозелените точки направих с Essie Fall In Line. За ментово зелените точки използвах Flormar 424. Украсих елхата с два цвята топки - жълти (Golden Rose Color Expert 44) и червени (Flormar 352 Blackstar Red). 

Маникюр: Елха от точки
       Споделете в коментарите кои са любимите ви цветове за коледен маникюр? В страницата във Facebook можете да ми споделите с какъв маникюр сте в момента :)

Весели празници!
До скоро!
Криси

Няма коментари :

Публикуване на коментар

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...